KARS / SELİM - Kaynarlı İlkokulu

Kaynarlı İlkokulu

KAYNARLI KÖYÜ KAYNARLI KÜME EVLERİ İLK VE ORTA OKUL BLOK NO: 124 SELİM / KARS
Vizyon
Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi. Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak.
Misyon
Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Ulaşım
Kars´tan servis ile günlük gidiş-geliş sağlanmaktadır. Yaklaşık 30-40 dk sürmektedir. Tüm Öğretmenlerimiz Kras merkezde ikamet etmektedir.
Öğretmen servisi var.
İle uzaklığı 30 km, ilçeye uzaklığı 17 km